Kubatov tanácsadójának a véleménye a táborról!

m.k. - 2011. szeptember 06. kedd, 12:53

"Puding kurvák és kutyák"

Pár nappal ezelőtt olvashattuk Nyíri elnöki tanácsadó válaszüzenetét a Tábor 12 pontjára!

Akkor a következőket mondta Kubatov Gábor FTC elnök tanácsadója:

"a szurkolói csoportokkal például korábban is törekedtek párbeszédre, az egyik ismert csoporttal, a Green Monsters-szel Nyíri Zoltán, elnöki tanácsadó egyeztetett sikeresen és Orosz Pál vezérigazgató is találkozott, de aztán mégis elmaradt a folyamatos kapcsolattartás, a szurkolói csoport azóta sem jelentkezett újfent, pedig mind a két említett vezető elérhetőségeit ismerik"

Íme egy szösszenet miképpen gondolja az FTC elnöksége ezt a párbeszédet,mi a véleménye a táborról! A tüntetés előtti napon felhívta a Green Mosnters egyik vezetőjét, és a megmozdulás miatt fenyegetőzve, így minősítette a Fradi Táborát:
"Mit képzeltek magatokról puding kurvák. Most én figyelmeztetlek titeket! Arra várunk, hogy végre ne járjatok meccsre. Ugyanolyan kutyák vagytok, mint az EEE"

Köszönjük a férfiak és nők iránt is érdeklődő (facebook) Nyíri szavait,tényleg pudingok vagyunk,ha egy ilyen ismeretlen senki így beszélhet rólunk!

Még egy: Nyíri Zoltán, miután a múltkori cikkünkben kérdést tettünk fel a múltjával kapcsolatban, telefonon a következőket erősítette meg, hogy sose volt semmilyen üzleti kapcsolata Berkivel, és semmilyen bűnözői körrel nem áll kapcsolatban!
Köszönjük a válaszát!


(h)

Utolsó módosítás 2011. szeptember 06. kedd, 14:04

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére