Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Fradi-Vidi - Rendőrségi közlemény

- 2011. október 01. szombat, 06:51

IX. kerületi kapitányság közleménye

Tisztelt szurkolók!

A labdarúgó NB I hétvégi fordulójában az FTC – Videoton labdarúgó mérkőzés október 2-án 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre az Albert-stadionban.

Kérjük, hogy a gépkocsikkal, vagy a klub által szervezett autóbusszal érkező vendégszurkolók az M1-M7 közös szakasza 10. KM-nél lévő AGIP benzinkút és Holliday Inn Hotel parkolójában gyülekezzenek 16.30 és 17.00 óra között, innen legkésőbb 17.00 órakor rendőri felvezetéssel kísérjük a vendégszurkolókat a stadionhoz. Akik a szervezett utazáson kívül érkeznek, kérjük, hogy a Gyáli úton parkoljanak a gépkocsijaikkal.

A mérkőzés kiemelt biztonsági korlátozású, ezért a Rendőrség is részt vesz a belépők átvizsgálásában.

A vonattal érkező szurkolók Kelenföldön gyülekeznek szintén 16.30 – 17.00 óra között, ahonnan rendőri kísérettel, a BKV menetrend szerinti járataival jutnak el a szurkolók az Albert Stadionhoz.

Felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak birtoklása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!
BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva