Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

"Ne a politikától várjunk segítséget"

- 2011. október 09. vasárnap, 12:49

Ezt kommunikálta még nemrégiben Kubatov Gábor.

A politikus szerint, ha a politika segít ki egy klubot, az nem vezet sehova.
Ezt mondjuk mi is, csak sajnos ahogy látjuk, éppen ez zajlik most az Üllői úton, azaz csak ilyen vonalon érkezik hozzánk támogató.
A nemrégiben bejelentett Groupama mellett az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt. is belépett a szponzorok körébe, de érkezik hamarosan egy francia, illetve egy telekommunikációs cég is, akik a biztosítóhoz hasonlóan, szintén egy állami tender megnyerésének következtében teszik be pénzüket az Üllői útra.
Korábban már láttuk, ez a koncepció mennyit is ért mondjuk Újpesten, ez mennyi ideig tartható fent.
Feltesszük a kérdésünket, mi lesz majd akkor, ha nem a jelenlegi politikai erő lesz majd hatalmon? Akkor újra kezdődik minden elölről? Ez a hosszú távú biztos stratégiánk?
Mindezek mellett megjegyeznénk, hogy Orosz Pált korábban éppen azért nevezték ki a Zrt élére, mert otthonosan mozog a szponzorkeresés terén. Ahogy elnézzük a vezérigazgató eddig egyetlen fillért sem tudott kapcsolatain keresztül behúzni az Zrt-be, emellett közreműködött aktívan a jelenlegi keret kialakításában, többször szavát adta a bérek és a prémiumok kifizetésének, törlesztésének időpontjainál, amelyek a mai napig nem lettek teljesen rendezve.
Egyik sem valósult meg tehát meg, így feltesszük a kérdést, miért éri meg őt alkalmazni?

 

Utolsó módosítás 2011. október 09. vasárnap, 12:51

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva